Lekker

Lekker

 • Bomba.mp3
 • Pats Boem.mp3
 • Treiter.mp3
 • Verlangen.mp3

Omschrijving

Samba Salad kookt "Lekker" de pan uit met hun kleurrijke en internationale Playground Band.

In 2008 bestaat Samba Salad 30 jaar en wie hun werk kent luistert nooit meer op dezelfde manier naar kindermuziek; "zo kan het ook!"

60 minuten met 15 tracks lang genieten voor jong en oud.  Bijzonder lekker zijn hun rijk gevulde muzikkale tapa's uit Nederland, Spanje, Trinidad, Jamaica, Cuba Brazilie, Angola, Ghana, Puerto Rico & Noord Amerika.

Elke hap proeft als een nieuwe avontuur; afwisselend, pikant, zoet, brutaal, gewaagd, of verleidelijk. Meng rumba-flamenco, sevilliana, samba, calypso, salsa, bomba, bossanova, cabaret, reggae, & afro-swing en je krijgt een echte Samba Salade!

Smul, lach, swing, en zing met de zonnige teksten & aanstekelijke composities van o.a.: Herman Link, Bonga, Sjoerd Kuyper, Bob Marley, Lou Bega, Jeroen Griep, Jose Gonzalez, Celia Cruz, Theo Olthuis, Harry Belafonte, Lord Melody & Jose Fumero.

'Nu vers van de pers een in eigen beheer opgenomen kinderalbum ‘Lekker’ en zoals het op het hoesje staat; deze kinderliedjes zijn ’niet alleen voor kinderen’. Het beste is deze salade van bont Nederland te omschrijven als een soort van ‘Ojos de Brujo’ (Barcelona) voor kinderen maar dan met wat meer belangstelling voor Braziliaanse muziekstijlen dan in de ‘Musica Mestiza’ gewoon is. Mocht ik nu voor u wartaal uitslaan, geen zorgen de liedjes van hun laatste cd ‘Lekker’ die ik net beluisterde gaat er inderdaad in als zoete koek, bij zowel mij als mijn kroost. Deze ‘kinder’ cd mogen ze ook op mijn stereo afspelen.’

Ton Welenes (30 augustus 2007 Kindermuziek.com/ Itunes / BOL.com)

Wat anderen hier van vinden... (3)

 • Mirjam uit ALKMAAR (18 November 2016)

  Snelle service! Wij zijn helemaal fan van Samba salad! Swingende muziek en grappige teksten. Heerlijk voor in de auto

 • T. Van Nooten uit Amsterdam (17 Februari 2016)

  Deze cd's hadden we al (behalve het Griezelkabinet) maar we vonden het leuke kado's voor een jarig vriendje en vriendinnetje. Heerlijke muzikale, inhoudelijke, vrolijke muziek. :-)

 • anoniem (1 Juni 2015)

  Zeer snelle levering.

Meer van Samba Salad in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware