Linke Soep

Linke Soep

 • Durfal.mp3
 • Niks gedaan van Samba Salad.mp3

Omschrijving

Een werelds en smakelijk muzikaal gerecht voor iedereen vanaf 4 jaar.  Samba Salad besluit met deze cd een trilogie, een vervolg op de cd's 'Zingen Zonder Zijwieltjes' en 'Vallen en Opstaan'. 
 
Kinderboekenschrijvers Sjoerd Kuyper (o.a. Zakmes), Theo Olthuis (o.a. Sesamstraat), Herman Link en Rita Iny (Artistieke leiding Samba Salad) schreven tezamen de liedteksten. Herman Link componeerde op de teksten een avontuurlijke en pittige mengeling van wereldmuziek voorzien van swingende en verrassende arrangementen van Gerardo Rosales, salsa-orkestleider uit Venezuela, die ook op de cd te horen is.  Braziliaanse, Spaanse en Caraibische muziekstijlen in een zeer kindervriendelijk jasje.

De mix van piano, gitaren, contrabas, conga's, accordeon, klarinet met o.a. cajón (houten kist), marimbula, ballofoon, bodypercussie, handklappen (palma's), cavaquinho en timba zorgen voor een heel bijzondere Samba Salade.

13 nieuwe liedjes met 8 extra bonustracks van de cd-bundel 'Zingen Zonder Zijwieltjes deel 1 en 3 instrumentale versies van 3 liedjes uit 'Linke Soep'.

Wat anderen hier van vinden... (4)

 • Mirjam uit ALKMAAR (18 November 2016)

  Snelle service! Wij zijn helemaal fan van Samba salad! Swingende muziek en grappige teksten. Heerlijk voor in de auto

 • Jaco uit Gelderland (6 December 2015)

  Snelle service, hele leuke en vrolijke cd's!

 • Kirsten,Idalina en Julian uit Den Haag (27 Februari 2015)

  De muziek van Samba Salad in een megasucces bij ons thuis. We zingen uit volle borst mee, maar ook stilletjes luisteren tijdens het spelen kan heel goed en verveelt nooit. En over de service zijn we ook dik tevreden. We kregen ons pakje ruim op tijd en zelfs toen er iets mis was gegaan is dat supercoulant opgelost. Wij zijn fans!!

 • s graeff uit Hoofddorp (9 Juli 2014)

  Heerlijke muziek met pakkende teksten voor de kinderen. Super snelle service met leuke bonus cd!! Te gek!!

Meer van Samba Salad in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware