New Orleans Playground

New Orleans Playground

  • breakfast, lunch and dinner.mp3

Omschrijving

Een vrolijke parade door het muzikale landschap van New Orleans! New Orleans, Louisiana is één van de meest muzikale steden in de wereld. De plek waar de jazz is geboren.  Beroemde muzikanten als Louis Amstrong & Fats Domino e.v.a. komen daar vandaan. Lopend door de straten van New Orleans hoor je de muziek uit huizen, bars, clubs en restaurants je tegemoet komen.  Ook op straat kom je overal bandjes tegen.  In New Orleans komen vele culturen elkaar tegen en mixen in een blend van muzikale stijlen. Niet zo verwonderlijk aangezien deze stad eerst in handen was van de Spanjaarden, vervolgens de Fransen totdat de stad in 1803 werd ingelijfd in de Verenigde Staten van Amerika.  Veel Afrikanen kwamen daar lang geleden als slaven om te werken op de katoenplantages en in de haven.  Al deze culturen brachten vele muziekculturen met zich mee.

Al deze talen en tradities hielpen  het ontstaan van  een muziekstijl die klinkt als geen ander in de wereld.  Veel van de muziek op deze prachtige compilatie werden  beroemd in rondom de zestiger jaren van de vorige eeuw.

Breng dit New Orleans feest naar de huiskamer en zet je stereo lekker hard; dans en zing met de hele familie! De cd is voorzien van een mooi en informatief boekje over muziek en artiesten. 

Met o.a. , Dr. John, Clifton Chenier, Kermit Ruffins, Fats Domino & Buckwheat Zydeco.

Ongeveer 34 minuten muziek met 11 geweldige titels.

New Orleans is one of the world’s great cultural crossroads, and children who grow up there are literally steeped in the music of the city. With its frequent parades, festivals and non-stop music-making, the sounds of the Crescent City can be heard in every nook and cranny. Now, kids everywhere can enjoy the mood-lifting music of the Big Easy with the October 17th release from Putumayo Kids: New Orleans Playground. Let the good times roll!

Meer van Putumayo in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware