Niet Denken, Maar Dansen

Niet Denken, Maar Dansen

  • Knollenland.mp3
  • Mama Egel van De Band Krijgt Kinderen.mp3
  • mama egel.mp3
  • Mambo Mama.mp3

Omschrijving

De Band Krijgt Kinderen groeit met haar eigen kinderen mee. Op de vierde cd staan dan ook songs voor een nog breder publiek. Met veel muzikaliteit gecomponeerd, met veel humor geschreven en met veel passie gespeeld en gezongen. (2003)


1 Jongbelegen
2 Mama egel
3 De kleine koning
4 Goeie kaarten
5 Oma is verliefd
6 Knollenland
7 Grote Tolk
8 Alles is vrij
9 Dordontiën Hupser
10 Geen hol aan
11 Mambo mama
12 Doe ‘s dit
13 Niet denken maar dansen
14 Hartenjagen
15 Dichtbij de Koekjesbrug
16 Naar huis

Meer van De Band Krijgt Kinderen in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware