Rood Rood Mannetje

Rood Rood Mannetje

  • De dag Begint van Jeroen Schipper.mp3
  • Fruitsalade van Jeroen Schipper.mp3
  • Gisteren Morgen Vandaag van Jeroen Schipper.mp3
  • Rood rood mannetje van Jeroen Schipper.mp3

Omschrijving

Eindelijk een CD met goed te zingen kinderliedjes. Ook goed te gebruiken op kamp, thuis en onderweg.Veel afwisseling in stijl, vorm, melodie en ritme; een kleurrijke aanvulling op het bestaande basisschoolrepertoire met nieuwe inspiratie voor het muziekonderwijs.

Meer van Jeroen Schipper in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Vraag het link bij download@kindermuziek.com.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 25 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Brazilian Playground

Kindermuziek.com levert een duidelijke en snelle service. Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling, die op tijd en netjes bezorgd werd. De cd Brazilian Playground is een leuke kinder-cd met muziek van goede kwaliteit, die ook leuk is voor volwassenen. Zowel de website als de Putumayo-reeks zijn voor herhaling vatbaar!

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Vraag het link bij download@kindermuziek.com.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware