Rumba Flamenco

Rumba Flamenco

  • Que Pena.mp3
  • Rankankin.mp3
  • Vacileo.mp3

Omschrijving

Speciaal voor de Papa's en Mama's heeft kindermuziek.com een selectie gemaakt van cd's met kindervriendelijke muziek voor ouders.  De Putumayo compilaties voldoen daar in ruime mate aan, gegarandeerde blijheid voor het hele gezin.

Rumba Flamenco is een verzameling van "upbeat" muziek met invloeden uit Spaans flamenco-, salsa-, en pop stijlen. Populair geworden wereldwijd door de Gypsy Kings, rumba flamenco (ook bekent als zigeuner rumba) is een moderne mestiza mix van flamenco met afro-cubaans ritmes. De stijl vind zijn oorsprong in noord-oost Spanje en zuid Frankrijk.

Rumba Flamenco presenteert een selectie van de vele kunstenaars die delen in de zelfde muzikale traditie als de Gipsy Kings. Zoals de groep Ojos de Brujo uit Barcelona: makers van muziek die weerspiegelt de ziel van de zigeuners, de passie van flamenco en de swingende ritmes uit Cuba.  Ook de reggae en hip-hop speelt een belangrijke rol in de Mestizastijl.

13 energieke tracks om op te dansen, sensueel en ook heel leuk voor kinderen. De cd duurt ± 48 minuten.

Meer van Putumayo in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware