Salsa Around the World

Salsa Around the World

  • Flores Y Tambores.mp3
  • Salsa Celtica.mp3
  • Shaan.mp3
  • Toure kunda rapada salsa around the word.mp3

Omschrijving

Speciaal voor de Papa's en Mama's heeft kindermuziek.com een selectie gemaakt van cd's met kindervriendelijke muziek voor ouders.  De Putumayo compilaties voldoen daar in ruime mate aan, gegarandeerde blijheid voor het hele gezin.

Salsa Around the World  is een verrassende mix van dans- en feestmuziek met salsa uit o.a. Griekenland, India, Senegal en Japan!

Dit is een unieke verzameling van heupwiegende salsatracks uit onverwachte oorden. De aanstekelijke ritmes en vrolijke melodieën uit latijns-amerika zijn de wereld over gevlogen en bleek een inspiratie voor artiesten van Haiti tot in Helsinki.

Over de jaren is Latijns-Amerikaanse muziek een onderdeel geworden van de "mainstream" muziek, met haar invloeden te horen in jazz, rock en pop. Zoals bij  Salsa Around the World  is de invloed van salsa te horen op muziek gezongen in het Grieks, Arabische,  Hindi,  Papiamento, Wolof, Douala, en het Haitiaanse creool. Typische Cubaanse instrumenten zoals bongo's en timbales zijn gespeeld samen met pennywhistles en pan fluiten.  Het is een muzikale avontuur om van te smullen.

Met o.a.: Orquesta de la luz (Japan), Salsa Celtica (Schotland), Touré Kunda (Senegal) en Shaan (India)

Met 12 swingende tracks en bijna een uur lang luister- en dans plezier.

Meer van Putumayo in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware