Samba Salad & Het Metropole Orkest

Samba Salad & Het Metropole Orkest

  • 01. Het regent.mp3
  • 03. Water.mp3
  • 05. Voetbal Carnaval.mp3
  • 08. Sevillana.mp3
  • 09. Piemelgniep.mp3
  • 10. Maas en Waal .mp3

Omschrijving

Exclusief verkrijgbaar bij Kindermuziek.com!
Bijna 60 minuten (met 14 titels) plezier voor de hele familie.  Kindermuziek van de bovenste plank, er zijn maar weinig groepen en artiesten die het voor elkaar krijgen om samen met het Metropole Orkest te mogen spelen.  Vele internationale sterren zijn hun voorgegaan en Samba Salad hoort nu ook in die rij van musici thuis die de eer hadden hun eigen werk samen met dit grote orkest uit te voeren.  Het resultaat is geweldig!

Een bruisende en swingende compilatie van bijzondere werken uit de verschillende jeugdtheaterconcerten die Samba Salad de afgelopen drie decennia maakte. Een mengeling van diverse muziekculturen die zo typerend zijn voor dit kleurrijke gezelschap. Uitgevoerd door een 62 man (incl. Samba Salad) tellend Metropole Orkest
o.l.v. dirigent Maurice Luttikhuis, enthousiast geholpen door  honderden meezingende kinderen en ouders in muziekcentrum Vredenburg op 8 oktober 2006.  De laatste 4 (bonus)tracks zijn opgenomen door de TROS - radio in oktober 1998, Het Metropole Orkest stond toen o.l.v. dirigent Dick Bakker.

Samba Salad heeft zich sinds 1978 ontpopt als een innovatieve pionier op het gebied van de kindermuziek. Inmiddels verschenen 15 cd´s en 5 kinderboeken naar aanleiding van het werk van de  van de groep. Kenmerkend is de humoristische en uitnodigende aanpak die resulteert in toegankelijk repertoire dat ook voor ouders en leerkrachten meer dan plezierig is om aan te horen.

Meer van Herman Link en Rita Iny in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware