Surinaamse Kinderliedjes

Surinaamse Kinderliedjes

 • Ala Presi.mp3
 • Surinaamse Vogels.mp3

Omschrijving

Ronald Snijders is een bekende verschijning op het jazzcircuit.  Wat minder mensen weten is dat Ronald inmiddels ook een drietal kindercd's heeft uitgebracht waarbij kinderen zelf een grote rol spelen in de vocale vertolking. Dit album, uitgebracht in 1996 was de eerste uit de reeks.  Een bijzondere en charmante cd voor kinderen van alle leeftijden.  Gezongen door o.a. Cherish Snijders en een kinderkoor met allemaal Surinaamse kinderen uit Amsterdam.  Veel nieuwe composities van Ronald zelf en zes populaire traditionele Surinaamse liedjes, waaronder o.a. Ala presi, mini mini, Alonki en Fa joe kan tak mi no moi, op charmante en zuivere wijze gezongen door dochter Cherish. De overige liedjes worden enthousiast gezongen door kinderen uit het kinderkoor met combo begeleiding.

Een aanstekelijke en smaakvolle cd met 25 nieuwe en oude Surinaamse kinderliedjes. Dit Surinaamse kinderfeest duurt ongeveer 50 minuten.

Wat anderen hier van vinden... (7)

 • Gracielle Williams uit ZAANDAM (15 April 2018)

  Zeer blij met mijn aankoop. Vertraging werd netjes gemeld.

 • Kim de Groot uit Rotterdam (30 November 2017)

  Te gek al die muziek! Fijne service en gewoon nog een cd kado gekregen. Precies die cd waar ik over had getwijfeld. Hebben jullie mn verlanglijstje soms gezien :-)

 • G. uit Nieuwegein (28 November 2017)

  Snelle levering, vriendelijke en afdoende reactie op enkele vragen

 • uit ROTTERDAM (24 Februari 2016)

  Superleuke cd! Onze 2 jarige zoon hoor ik af en toe uit het 'niets' een liedje nazingen/neuriƫn.

 • riet visser uit rotterdam (21 November 2015)

  Bedankt voor de goede en snelle service. Onze clienten zijn erg blij met de cd

 • Saida Retz uit Amsterdam (5 Februari 2015)

  Hallo, sorry dat het zolang heeft geduurd voordat ik deze recensie schreef. De CD was goed aangekomen en ik vond het heel leuk dat u een ballon op de verpakking had geplakt! De kaartjes waren ook heel handig; ik was namelijk nog van plan een kaartje te kopen. Bedankt!

  Reactie Vloervoordeel.nl: graag gedaan!

 • Nancy Babel uit Oud Beijerland (19 Augustus 2014)

  leuke Surinaamse liedjes.

Meer van Ronald Snijders in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Ik heb laatst de cd Maya zingt de wereld rond besteld en na de betaling was hij vrij snel binnen ! En wat een plezier hebben we ervan op het kinderdagverblijf hebben we het thema wereldontdekkers en deze cd past daar perfect bij je kan als juf je eigen kleine theatershow ervan maken en interactief meedoen met de liedjes !

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware