Tango Around The World

Tango Around The World

  • Caceres with Ariel .mp3
  • Electrocutango.mp3
  • Melingo with Florencia.mp3

Omschrijving

Speciaal voor de Papa's en Mama's heeft kindermuziek.com een selectie gemaakt van cd's met kindervriendelijke muziek voor ouders.  De Putumayo compilaties voldoen daar in ruime mate aan, gegarandeerde blijheid voor het hele gezin.

De elegante stijl en ingetogen passie van de tango heeft zich ontwikkeld tot een van de meest herkenbare en populaire vormen van muziek en dans van de wereld. Haar romantische allure heeft geleid tot tango clubs van Seattle tot Syndey. In de laatste tientallen jaren, hebben DJ's en muzikanten de tango naar nieuwe richtingen geleidt met electronisch-gebaseerde composities genaamd "new tango." Putumayo heeft over de globe gereisd om zo goed mogelijk de beste tango van de wereld te vinden. Van tango's geboorteplaats in Buenos Aires tot haar geadopteerde woonplaatsen Athene, Lissabon, Helsinki en andere steden, Tango Around the World brengt passie, stijl en elegantie samen en creëert een rijke muzikale verzameling van traditionele tango tot en met eigentijds fusies.

11 titels om uw pas aangeleerde ocho's op te oefenen, bijna 42 minuten Argentijnse romantiek uit 8 verschillende landen. Mama's pas op uw tenen!

Meer van Putumayo in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware