Tipboek: Muziek voor kinderen

Tipboek: Muziek voor kinderen

Omschrijving

TIPBOEK MUZIEK VOOR KINDEREN – EEN GIDS VOOR OUDERS
Tipboek Muziek voor kinderen is een makkelijk leesbare, betrouwbare gids over het muzikale deel van de opvoeding van je kinderen, met talloze tips en ideeën die ook breder toepasbaar zijn. Tipboek Muziek voor kinderen is geschreven voor ouders en verzorgers van kinderen op elke leeftijd, ongeacht de muziek waar ze van houden. Het boek is gebaseerd op de inzichten en ervaringen van een groot aantal musici, docenten, ouders en andere experts, en biedt een schat aan kennis en informatie over alle aspecten van muziek maken en leren spelen.

Hugo Pinksterboer (tekst), Gijs Bierenbroodspot (illustraties).
Paperback. 230 Pagina's. ISBN 90-76192-18-9. Overal te koop voor € 14,90

• Waarom muziek? Daarom!
• Muzikale ontwikkelingsfasen
• Begeleiding en motivatie
• Het kiezen van een instrument
• Op zoek naar een leraar
• Oefentips en -technieken
• Instrumenten lenen, huren of kopen
• Basiskennis groepen en instrumenten
• Plankenkoorts en examenvrees
• En nog veel meer…

Niks wat je niet weten wilt
Geen droge verhandelingen. Geen lastige theorieën. Geen formules. Geen dwingende adviezen. Geen lange zinnen. Geen moeilijke woorden. Geen ellenlange verhalen. Geen woord teveel.

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware