VOF de Kunst: Sinterklaasfeest

VOF de Kunst: Sinterklaasfeest

 • Daar wordt aan de deur geklopt.mp3
 • O kom maar eens.mp3
 • Sinterklaasje kom mar binnen.mp3

Omschrijving

19 Sinterklaas liedjes in een popjasje met een totale speeltijd van 45 minuten uit het Sint repertoire van VOF de Kunst. Bekend van radio en TV,  iedereen heeft ze wel eens gehoord! Lekker dansen op de pepernotenkruimels en meezingen met een banketstaaf als microfoon....!

Met bekende traditionals zoals Sinterklaas kom maar binnen, Zie gings komt een Stoomboot en de Zak van Sinterklaas afgewisseld met geestige nieuwe liedjes: De Centrale Verwarming, de Stoute Jongen, Binnenstevoren Achterstebuiten, en De Witte Zwarte Pieten.

Wat anderen hier van vinden... (3)

 • Miriam uit Utrecht (5 December 2017)

  Fantastische cd! Ook voor ouders een plezier om naar te luisteren

 • Suzanne van 't Hoff uit Emmeloord (21 December 2014)

  VOF de kunst cd met sinterklaasliedjes heb ik in goede orde ontvangen. 2015 hoop ik met plezier gebruik te maken van deze cd in mijn groep 6 in de sinterklaastijd (de stoute jongen)

 • lisa woud uit bergen (22 September 2013)

  prima verzending lekker snel ,de cdtjes waren al bekend maar daarom niet minder leuk ,wij komen daardoor al een beetje vroeg in sint en kerst sferen , bedankt voor een goeie service, groet lisa

Meer van VOF de Kunst in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

African Dreamland

Aanvankelijk had ik enkele opmerkingen betreffende de c.d.'s die ik had ontvangen. Hier is heel goed op ingespeeld en nu ben ik uitermate tevreden over de c.d.'s en de service.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware