Wereldfeest

Wereldfeest

 • Bata E Frita.mp3
 • Conga.mp3
 • Dos y Dos van Samba Salad.mp3
 • Eigenwijs.mp3
 • In je hoofd sample.mp3
 • Mango Walk.mp3
 • Mango Walk.mp3
 • Voetbal-Carnaval.mp3
 • Yemaya.mp3

Omschrijving

Wereldfeest

Een Kindermuziek.com topper! De cd is een compilatie van de beste en meest vrolijke liedjes van de vorige en inmiddels uitverkochte cd albums van Samba Salad; 'Yemaya', 'Latina Dinamica' en 'Wie Z(w)ingt Leeft'. Eindelijk weer beschikbaar!

De meeste nummers komen uit de pen van Herman Link. Hij heeft ook de muzikale leiding en neemt samen met Rita Iny ook de zang voor zijn rekening.  Zoals in alle Samba Salad producties zijn alle liedjes met akoestische instrumenten opgenomen. 100% natuurzuiver, zonder toevoeging van smaakstoffen.

Op de CD spelen vele muzikanten mee. O.a. ook Aloar Soares (drums en percussie), Enrique Firpi (drums) en Mike del Ferro (piano). En dat zijn dus bekende namen uit de Nederlandse Latin- en Jazzscene.

23 originele en uitermate swingende kinderliedjes voor groot en klein.
Zeer geschikt voor kinderfeesten en voor in de auto.  Opzwepende drums, buitengewoon geestige teksten met soms een kleine boodschap, maar allemaal binnen kindermaten.

Wat anderen hier van vinden... (6)

 • s graeff uit Hoofddorp (9 Juli 2014)

  Heerlijke muziek met pakkende teksten voor de kinderen. Super snelle service met leuke bonus cd!! Te gek!!

 • S Mars uit Amsterdam (18 Maart 2014)

  Dansen!

 • Margriet Lestraden uit Rijswijk (6 September 2013)

  Wat is de muziek van Rita en herman en alle anderen toch heerlijke vrolijke muziek met geweldige teksten waar je blij van wordt!! Tenminste niet braaf en suf. Iedereen die het hoort wordt fan voor het leven. Knap hoor.

 • Marieke uit Den Bosch (26 Augustus 2013)

  Onze dreumes van één vindt deze cd nu al heel erg leuk. Ze klapt enthousiast mee met de ritmes en vindt het geweldig als we samen dansen. Het is ook nog eens leuke muziek voor ons! Ik had de bestelling meteen de volgende dag al in huis, top!

 • Jet uit Amsterdam (22 Juli 2013)

  Geweldige cd die al een paar jaar onze autoritten in de vakantie tot een feestje maakt. En op stap met een flinke groep kinderen wilden ze allemaal in mijn auto. Nu gekocht als cadeau waar zowel kind als ouders blij mee zijn.

 • Els Koster uit Schagen (1 Juli 2013)

  Een snelle en attente afhandeling van mijn bestelling : vandaag besteld, morgen in huis. De kleinkinderen waren erg enthousiast over de cd met wereldmuziek " samba salad.

Meer van Herman Link en Rita Iny in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware