Woman of the World Acoustic

Woman of the World Acoustic

  • Ola Ta Aiskola.mp3
  • One Voice.mp3
  • Paula Ausente.mp3

Omschrijving

Speciaal voor de Papa's en Mama's heeft kindermuziek.com een selectie gemaakt van cd's met kindervriendelijke muziek voor ouders.  De Putumayo compilaties voldoen daar in ruime mate aan, gegarandeerde blijheid voor het hele gezin. Deze cd is in het bijzonder gemaakt voor de mama's.

Op 8 maart, vieren alle vrouwen over de hele wereld Internationale Vrouwendag. Een nationale feestdag in vele landen en tot stand gebracht door de Verenigde Naties, Internationale Vrouwendag is het verhaal van alledaagse vrouwen die geschiedenis hebben gemaakt. Ondanks dat ze vaak gescheiden zijn door nationale grenzen, etnische talen, cultuur, economie en politieke verscheidenheid, laat deze dag alle vrouwen over de hele wereld samen terug kijken op tradities van strijd voor gelijkheid, rechtvaardigheid, vrede en educatief ontwikkeling. Als een herdenking aan deze traditie, presenteert Putumayo World Music een album dat letterlijk lof zingt. Women of the World: Acoustic is een ontdekking van akoestische muziek van een selectie van top vrouwelijke artiesten. 

Prachtige stemmen met o.a. The Wailin Jennys uit Canada, Marta Gómez uit Colombia en Tamara Obrovac uit Kroatië.  Ongeveer 45 minuten eigentijdse wereldmuziek met verve gebracht door een internationaal gezelschap van vrouwen uit 11 verschillende landen en met net zoveel tracks!

Meer van Putumayo in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware