World Playground 1

World Playground 1

  • Bonjour.mp3

Omschrijving

CD: World Playground

Deze muzikale speeltuin met vrolijke wereldmuziekstijlen  is de allereerste uitgave van de Putumayo kids Cd series;  een muzikaal avontuur voor de hele familie. De cd is een feest met gretige gasten als Manu Chao,  Touré Kunda,  Buckweat Zydeco, Ricardo Lemvo en nog vele andere aansprekende feestbeesten. Cedella Marley (de mama van Bob) zingt het overbekende 'three little birds' zoals zij hem ooit zong voor haar zoon toen hij nog een baby was.

Een feestelijke reis over de aardbol, kriskras van Bolivia naar  Senegal, Frankrijk, Griekenland, Amerika, Israël, Australië, Congo, Canada, Jamaica, Amerika en Brazilië.

Een van de hoogtepunten is de wonderlijke muziek van Shlomo Gronich & The Sheba Choir.  In deze in het Hifriet (Herbreeuws) gezongen is de invloed van de Joodse cultuur uit Ethiopië.  Voeten van de vloer met het vrolijke swingende  'Boom Boom Tarara' van de uit Congo afkomstige Ricardo Lemvo en zijn Makina Loca. In het werk van Ricardo is zijn de Zuid-Amerikaanse en salsa invloeden goed te horen. In het kinderliedje van Nazare Pereira uit Brazilië zorgt de ukelele voor een oweerstaanbare elastisch gevoel in de benen.  Er is veel te beleven voor jong en oud op deze cd.  Het boekje met achtergrondinformatie over artiesten, landen en culturen maak het feest ook nog eens leerzaam.

Zing en dans mee, ook een aanrader voor onderweg in de auto, ook n de file gaat het feest gewoon door.

12 aansprekende liedjes in ongeveer 42 minuten puur plezier.

 

After receiving hundreds of cards and letters from parents and teachers telling us how much children love dancing, singing, and listening to Putumayo CDs, we are pleased to release our first kid's CD. World Playground: A Musical Adventure for Kids is a collection of great songs from around the world that the family can enjoy together. This CD takes children and parents on a musical journey to faraway places where they can be introduced to other people and places around the world. A trip to the World Playground makes exploring other cultures a fun adventure for music fans of all ages.

 

Awards:

 

1999 Parents' Choice Silver Award

 

1999 National Parenting Publications Gold Award (NAPPA)

 

1999 Parent's Guide to Children's Media Award

 

1999 Finalist in The National Teacher’s Choice Award

 

"Best of" from Scholastic Magazine

 

"Best of" from Sesame Street Magazine

 

NASCO A+ Award

Wat anderen hier van vinden... (1)

  • Joost uit Voorschoten (12 December 2013)

    Prima afhandeling.

Meer van Putumayo in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware