Zingen Zonder Zijwieltjes

Zingen Zonder Zijwieltjes

Omschrijving

Niet te verwarren met de gelijknamige cd die bij het boek hoort!

Wereldmuziek voor de kleinste kinderen zoals alleen Samba Salad dat kan.  Flamenco, salsa, samba, bossanova, blues en zelfs een kleuterrap gemaakt op kindermuziekinstrumenten. Charmant, soms ontroerend, swingend en vol met humor met opvallend mooie teksten van Theo Olthuis en Herman Link met aansprekende thema's voor kleuters.

De aanstekelijke liedjes over veters strikken, tanden wisselen, fietsen zonder zijwieltjes, uit logeren en bij de dokter voor een prik worden zo nu en dan afgewisseld met innemende en komische gesprekjes met kinderen.

Er zijn inmiddels al heel veel kinderen die hun veters hebben leren strikken op Samba Salad's liedje 'Veter'. De treffende en grappige tekst is heel bruikbaar als gebruiksaanwijzing voor het strikken van een veter.

Alles past in het thema van mijn eerste keer.

Op de cd staan de oorspronkelijke liedjes van de gelijknamige en succesvolle muziektheatervoorstelling van dit kleurrijke gezelschap.

21 Swingende, ontroerende liedjes en versjes.  De composities zijn van Herman Link en Jeroen Griep.

 

45 minuten vol muzikale pret.

Meer van Samba Salad in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware