Zingen Zonder Zijwieltjes 1+2

Zingen Zonder Zijwieltjes 1+2

  • Fiets.mp3
  • Ik durf alles.mp3
  • Tijd.mp3

Omschrijving

26 liedjes voor kinderen van 4-8 jaar. 

De prachtige composities voor kleine kinderen liggen ook zeer prettig in het gehoor bij de ouders. Aansprekende teksten van Theo Olthuis en Herman Link over belangrijke dingen in het kinderleven zoals;

het leren schoenen veteren, prik bij de doktor, voor het eerst alleen naar huis, tanden wisselen, uit logeren en natuurlijk fietsen zonder zijwieltjes!

Samba Salad sleept de kinderen ondertussen ongemerkt mee naar een rijke muzikale wereld van flamenco, samba, salsa, calypso, en andere bijzondere muziekstijlen.

De liedjes komen uit de theaterconcerten:Zingen zonder zijwieltjes en Vallen en Opstaan

Nu samen op een cd: 1 & 2!

 

 Een aanrader!

Wat anderen hier van vinden... (2)

  • Margriet Lestraden uit Rijswijk (6 September 2013)

    Wat is de muziek van Rita en herman en alle anderen toch heerlijke vrolijke muziek met geweldige teksten waar je blij van wordt!! Tenminste niet braaf en suf. Iedereen die het hoort wordt fan voor het leven. Knap hoor.

  • Anke (14 Augustus 2013)

    Top CD! Had 'm bij de bieb geleend en nu ook gekocht. De kids zingen snel delen van de liedjes mee (2 en 3 jaar) en ook voor de ouders is het echt leuke muziek om aan te zetten.

Meer van Samba Salad in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware