A Family Christmas

A Family Christmas

  • 01. Santa Claus is coming.mp3
  • 06. Holly Jolly Christmas.mp3
  • 5. Winter wonderland.mp3

Omschrijving

Kerst. Tijd van bezinning. En tijd van vrolijkheid. Het kerstfeest wordt al eeuwenlang in de hele wereld gevierd. Met kerstbomen, licht, cadeaus en . . .  muziek.

Putumayo stelde een cd samen met liedjes voor het hele gezin.  Deze cd, A Family Christmas, mag zeker niet ontbreken. Zet hem op als je de boom optuigt, tijdens het kerstdiner of ‘s ochtends als je uit bed stapt. Elf vrolijke klassiekers brengen je meteen in kerststemming. Je kent ze vast. Ze zijn wereldberoemd, zoals Santa Claus is coming to town van Johnny Bregar uit Seattle en het warme Let it snow van Leon Redbone. Big Bad Voodoo Daddy doet een eigen kerstduit in het zakje met zijn interpretatie van Louis Armstrongs hit Is Zat You Santa Claus? A Family Christmas is vrolijk, op-en-top Amerikaans, haast Disney-achtig magisch.

De cd voert je even weg uit de realiteit van alledag en brengt je in kerstsfeer.
 

Meer van Putumayo in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware