Sinterklaas Fever

Sinterklaas Fever

  • 1. Daar komt de Stoomboot.mp3
  • 2. Sinterklaas.mp3
  • 3. feest van sinterklaas.mp3
  • 4. op het dak.mp3
  • 5. pepernotensamba.mp3

Omschrijving

Heerlijke cd met bekende en nieuwe Sinterklaasliedjes in een nieuw jasje, gezongen door leden van de Hermes House Band. Swingt lekker voor zowel de kids als papa en mama!


In 2004 produceerden Mark Snijders en Eugène Lont van Xplo Music & Events de CD "Sinterklaasfever". Als "surprise" voor hun kinderen, en die van bevriende muzikanten, schreven ze nieuwe sinterklaasteksten op discoklassiekers. Uitgevoerd door de Hermes House Band & Kinderkoor Prettig Weekend ontstond een swingende en originele Sinterklaas-CD. Een album wat niet alleen door kinderen, maar ook door volwassenen enthousiast werd ontvangen.

Op basis van deze liedjes creëerde Xplo Music & Events een theatervoorstelling. Vorig jaar leidde dit tot twee uitverkochte voorstellingen in het Oude Luxor Theater te Rotterdam.

1. Sinterklaas fever
2. Daar komt de stoomboot
3. Sinterklaas hij is er weer
4. Het feest van Sinterklaas
5. Welkom Sint
6. Op het dak speculaas
7. Pepernotensamba
8. Zeg Piet hoe zit het
9. Hey DiscoPiet
10. Zie ginds komt de stoomboot
11. Hoor de wind waait door de bomen
12. Oh kom er eens kijken
13. De zak van Sinterklaas; Sinterklaas kapoentje
14. Ik ben niet bang voor Sinterklaas
15. De 9e van Sinterklaas

Meer van Hermes House Band & Kinderkoor Prettig Weekend in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

African Dreamland

Aanvankelijk had ik enkele opmerkingen betreffende de c.d.'s die ik had ontvangen. Hier is heel goed op ingespeeld en nu ben ik uitermate tevreden over de c.d.'s en de service.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware