Nijntje op Vakantie

Nijntje op Vakantie

  • 1. op vakantie.mp3
  • 2. Leeg en stil.mp3
  • 3. met je tenen en je knien.mp3
  • 4. ballet.mp3
  • 5. Dagboek.mp3

Omschrijving

De Nijntje musicals trekken volle zalen, en al is het natuurlijk leuker om naar een musical te kijken, ook het beluisteren ervan is hartstikke leuk. Zeker in de vakantieperiode, waarin een tv niet altijd in de buurt is, zijn de onlangs op luisterboek uitgebrachte musicals van Nijntje een aanrader. Er zijn er in totaal 3 (Nijntje de musical, Nijntje is er weer en Nijntje op vakantie), waarbij laatstgenoemde natuurlijk het meest toepasselijk is.

Het luisterboek wordt gevormd door alle liedjes van de musical. Door het ontbreken van de niet gezongen onderdelen, is het complete verhaal niet echt te volgen, maar je kunt je afvragen of dat sowieso wel te doen zou zijn zonder beeld. De liedjes zijn lekker gezellig en door de duidelijke uitspraak ook voor jonge kinderen goed te volgen. Een heerlijke vakantie cd, die door de 'rustige' aanpak van de liedjes ook voor ouders prima te pruimen is.

speelduur: 49 minuten

 

Meer van Dick Bruna in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Flamenkita

Goeie snelle service! Bedankt!

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware