De Kerstboom Spreekt

De Kerstboom Spreekt

 • De herdertjes lagen bij nacht.mp3
 • Een T-Shirt En Een Spijkerbroek.mp3
 • Het verwaande lichtje.mp3
 • kersttips.mp3
 • Zestien Miljoen vlammetjes.mp3

Omschrijving

29 tracks met een speelduur van 68 minuten.

Een verhalend liedjes pakket van VOF de Kunst en met als bijzondere gasten:

 Aart Staartjes als verteller; Lex Goudsmit als Opa; Erik van Muiswinkel speelt Vader; Cato Fluitsma is Moeder; Okki Klootwijk is Engel in een verhaal geschreven door Paul van Loon (de Griezelbus)!

Een prachtig verhaal met mooie luisterliedjes voor bij de kachel en rondom de kerstboom!  Met deze cast kan het niet missen, aanbevolen voor de 1e kerstochtend!

Wat anderen hier van vinden... (3)

 • Theo Borst uit Monster (24 December 2015)

  top cd verzending en bestellen vlot en oke

 • Vanessa uit Rotterdam (18 December 2013)

  Heerlijke muziek, gezellig terwijl we aan het kerstdecoreren zijn. Vooral Dirk Scheele was favoriet bij onze 3 en 5 jarige. VOF meer bij m'n zoon van 7 en mijn meisje van 1 danst op alles gezellig mee ;-) Snel in huis ook: binnen 1 dag!

 • lisa woud uit bergen (22 September 2013)

  prima verzending lekker snel ,de cdtjes waren al bekend maar daarom niet minder leuk ,wij komen daardoor al een beetje vroeg in sint en kerst sferen , bedankt voor een goeie service, groet lisa

Meer van VOF de Kunst in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware