European Playground

European Playground

  • 01.Trampolin.mp3
  • 02.Bonjour Tout Va Bien.mp3
  • 03. Change Song.mp3

Omschrijving

European Playground is de nieuwste release uit de gerenommeerde Putumayo Kids Playground serie compilatie cd’s voor kinderen. Een selectie van 15 liedjes nemen de hele familie mee op een gevarieerde muzikale tour rond het continent. Rijk in culturele verscheidenheid, Europa is een thuis voor bijna 50 landen; elk met een unieke cultuur, geschiedenis, traditie, eten en muziek. European Playground is een levendige en aantrekkelijke keuze van familie vriendelijke muziek met verve gebracht door hedendaagse artiesten uit zeer verschillende uithoeken van Europa. Liedjes in alle talen die eenvoudig zijn mee te zingen en om op te dansen, het geeft niet welke taal je ook spreekt.

De thema’s zijn zowel humorvol als vindingrijk: over Teddyberen die tot leven komen (Zwitserland), springen op een trampoline in de achtertuin met je vrienden (Zweden), over een vriendschap tussen een koe en een muis (Duitsland), over de liefde voor lekker eten (Frankrijk) en over onze veranderlijke wereld (Engeland).

Zoals altijd bij Putumayo, dit is wereldmuziek op zijn best.  Muziekstijlen uit Zuid Amerika en de Caribische eilanden zijn te horen bij Hollandse, Griekse en Deense artiesten.  En zo hoor je bij andere liedjes weer invloeden van Schotse-, Ierse- en Noord-Amerikaanse folksmuziek!

Hier kunt u de teksten van de liedjes downloaden

Meer van Putumayo in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware