Zingen Zonder Zijwieltjes

Zingen Zonder Zijwieltjes

 • Fiets.mp3
 • Ik durf alles.mp3
 • Tijd.mp3

Omschrijving

De Liedbundel
Prentenboek & CD
Alweer een leuke bundel met 14 liedjes over onderwerpen waar alle kinderen mee te maken hebben: veters strikken, fietsen, bang zijn in het donker en nog veel meer! Harmen van Straaten maakte de illustraties en op de cd hoor je de swingende, kleurrijke band Samba Salad. Kun je zingen, zing dan mee!

De meeste fans en vrienden van Samba Salad kennen ze natuurlijk al lang, de liedjes uit de muziektheater trilogie “Zingen Zonder Zijwieltjes” voor kinderen vanaf 3 jaar.. N.a.v. deze ooit zo succesvolle reeks verschenen al eerder een verhalenbundel en 3 cd-albums.  Een selectie van de liedjes is nu net verschenen bij uitgeverij House Of Books in de gelijknamige liedbundel (met cd).  Zo kan nu ook een nog groter publiek kennismaken met dit originele werk voor de kleinere kinderen.  De prachtige illustraties zijn weer gemaakt door Harmen van Straaten die dat al eerder deed bij de twee delen van “Zingen Op de Achterbank”. In de bundel staan ook een vijftal liedjes die wij samen schreven met Theo Olthuis. 

Rita Iny en Herman Link maken deel uit van Samba Salad, een gezelschap dat in een veelvoud van theatrale settings wereldmuziek brengt voor kinderen.


Theo Olthuis schijft o.a. gedichten, toneelstukken en liedteksten voor kinderen en volwassenen. Zijn gedichten werden gepubliceerd in Okki, Taptoe en vele bundels. Daarnaast schreef hij teksten voor televisieprogramma's als Sesamstraat en Klokhuis.

Fraai geïllustreerd door Harmen van Straaten.

Herman Link, Rita Iny, Theo Olthuis

House of Books ISBN 9789044323894,

Wat anderen hier van vinden... (11)

 • Matthijs van der Veer uit Groningen (6 November 2018)

  Erg tevreden. Goed assortiment en snelle levering!

 • Anneke Wensink uit Utrecht (3 Oktober 2018)

  Heerlijk CD voor kinderen en (niet onbelangrijk) hun meeluisterende ouders ;-).

 • Kim de Groot uit Rotterdam (30 November 2017)

  Te gek al die muziek! Fijne service en gewoon nog een cd kado gekregen. Precies die cd waar ik over had getwijfeld. Hebben jullie mn verlanglijstje soms gezien :-)

 • Yvonne Berben uit Maarssen (26 Maart 2017)

  Leuke collectie! Fijne service! Iets wat niet naar de zin is mag je ruilen. Echt super. Snel geleverd, netjes verpakt, snelle reactie. Is er meer repertoire voor kinderen te vinden met karaoke versies erbij? Ik hoop dat de ballonnenboogiewoogie snel weer in het assortiment is. Prettig weekend is heel leuk maar de liedjes zijn best moeilijk om te zingen (snelke teksten).

 • Elsa Hesseling uit Eindhoven (27 Juni 2016)

  Snelle vlotte levering van de cd's met boekjes, weer wat kindertjes blij kunnen maken

 • tineke van meesche uit Dwingeloo (14 April 2016)

  snelle levering. Heel leuke produkten.

 • Kirsten,Idalina en Julian uit Den Haag (27 Februari 2015)

  De muziek van Samba Salad in een megasucces bij ons thuis. We zingen uit volle borst mee, maar ook stilletjes luisteren tijdens het spelen kan heel goed en verveelt nooit. En over de service zijn we ook dik tevreden. We kregen ons pakje ruim op tijd en zelfs toen er iets mis was gegaan is dat supercoulant opgelost. Wij zijn fans!!

 • Gerarda uit Roermond (29 December 2014)

  Dit boekje met CD kreeg mijn dochter een paar jaar geleden voor haar verjaardag. De muziek en vooral ook de teksten zijn erg leuk! Ze heeft de cd grijsgedraaid. Het is een superleuk kadootje :-)

 • s graeff uit Hoofddorp (9 Juli 2014)

  Heerlijke muziek met pakkende teksten voor de kinderen. Super snelle service met leuke bonus cd!! Te gek!!

 • Sister (26 Juni 2013)

  We hebben vaker heerlijke muziek gekocht op kindermuziek.com. De CD's zijn bij onze kinderen veruit favoriet. Nu "zingen zonder zijwieltjes" voor de kleuterklas van onze zoon. Als afscheidskado voordat hij naar groep 3 gaat en ipv alle uitdeelprullaria. Met het (overigens superleuk geïllustreerde) boekje erbij kan de juf de tekst leren aan de kinderen. De bestellingen worden altijd snel geleverd.

 • celia Barradas uit Nieuwegein (12 Juni 2013)

  Beste Rita, Maya en Herman, Ik ben erg tevreden met Samba Salad en trots van jullie kwaliteit, jullie materiaal is echt leerzaam, omdat ik uit latijns Amerika vind ik de arregementen van de liederen erg leuk. Ik heb de antipest lied geofend met een aantal kinderen en vonden ontzettend leuk , wij hebben uit volle borst gezongen. Ik heb ook jullie flamenkita voorstelling gezin in Rasa, onder andere. Ik heb ook een tijdje geleden in rasa Braziliaanse muziek gestudeerd met een van met Alaor Soares volgens mij een van de muzikanten speelt muziek van jullie. met vriendelijke groet, Celia Barradas Rivera

Meer van Herman Link en Rita Iny in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware