Huis, Tuin en Keukenliedjes

Huis, Tuin en Keukenliedjes

Omschrijving

Huis, Tuin en Keukenliedjes

 

Huis, tuin en keukenliedjes van Dirk Scheele

Dirk Scheele, ieder kind kan je precies vertellen wie hij is en welke avonturen hij allemaal beleeft! Sinds 1993 maakt Dirk Scheele liedjes, TV-programma’s en reist hij door heel het land met zijn theatershows speciaal voor kinderen. En dit niet geheel zonder succes! Met goed bekeken TV programma’s op Nickelodeon, met uitverkochte theatertours en met vele kinderboeken, CD’s en DVD’s is Dirk Scheele tegenwoordig een vaste waarde in de opvoeding van elk kind.

Eindelijk is de langverwachte nieuwe TV-serie op Nick Jr. ‘Dirk Scheele:, Huis, Tuin en Keukenavonturen’ dagelijks (schooldagen) te zien op Nick JR. Dertig afleveringen met veel liedjes speelt zich volledig af in en rond het huis van Dirk.

Naar aanleiding van de lancering van de nieuwe TV-serie is vanaf 18 september een CD verkrijgbaar, waarop alle liedjes die in de nieuwe serie voorbijkomen staan. De kinderen kunnen zo thuis de liedjes oefenen om ze vervolgens voor TV mee te zingen! De CD met de titel ‘Huis tuin en keukenliedjes’ is net als de TV-serie speciaal voor kinderen van 1 tot 7 jaar en is niet alleen heel leuk om naar te luisteren maar ook heel leerzaam.
 

Wat anderen hier van vinden... (1)

  • Tijn uit Alkmaar (19 Maart 2013)

    Snel bezorgd en heel mooi verpakt. Vanwege een actie kregen we er zelfs een gratis CD bij! Dirk Scheele vinden we iets minder leuk dan vof de kunst maar de kleintjes malen er niet om.

Meer van Dirk Scheele & de Liedjesband in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware