De Griezel

De Griezel

  • Ben je bang.mp3
  • De Griezelbus.mp3
  • In het donker.mp3

Omschrijving

De Griezel

Ze blijven leuk, de popliedjes van die gasten de Kunst!

Met 16 griezelig grappige liedjes van o.a. Paul van Loon (De Griezelbus) en Ivo de Wijs. Griezelspeeltijd +/- 50 minuten.

Met De Glieber Glibbertrol, Ben je Bang, 's nachts is Alles Anders en Monsters te Koop.

uitvoerende: VOF de Kunst; zang + gitaar: Nol Havens; toetsen + trompet: Chris Smalt; basgitaar + trombone: Ocki Klootwijk; saxofoon + accordeon: Robert de Kok; gitaar: Hans Klein; slagwerk + percussie: Mark Stoop.

Wat anderen hier van vinden... (1)

  • M. Janssen uit Utrecht (20 Januari 2015)

    De eerste keer dat ik hier een bestelling plaatste (3cd's) en het is me zeer goed bevallen, snelle levering en prima prijs-kwaliteitverhouding.

Meer van Paul van Loon in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Flamenkita

Goeie snelle service! Bedankt!

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware