Kierewiet

Kierewiet

  • De Mug.mp3
  • vergeet mij niet.mp3

Omschrijving

Kierewiet

Het is weer lekker zingen en swingen op de prachtige popliedjes met voornamelijk teksten uit de eigenwijse koker van Gino Weijsters die ook samen met overige bandleden tekende voor de muziek. Lekker in het gehoor liggende popsongs op een mooi opgenomen CD.
4+ Familiepop. Anders kunnen we het niet noemen, de liedjes op alweer de vijfde cd (2005) van deze bijzondere popband. Gekke, grappige, spannende en mooie songs over heel uiteenlopende onderwerpen met een verrassende insteek voor de hele familie. Een beetje kierewiet is het allemaal wel. Af en toe ook een beetje live. Met veel fantasie en veel humor. (2005)

Ook het boekje met teksten en illustraties van Rudi Jonker zijn weer prachtig verzorgd. Nog nooit een cd van deze band gekocht? Dan is dit een mooie om mee te beginnen.

1 Maar ik doe alsof
2 Steven
3 Zeeën van tijd
4 Anansi
5 Goeie kaarten
6 Duizendpoot
7 Alles uit de kast
8 Giovanni Spaghetti
9 Spinnetjes
10 Had ik al gezegd
11 Vanaf de achterbank
12 De mug
13 Vergeet mij niet
14 Zeg, heur 's

Meer van De Band Krijgt Kinderen in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware