Allemaal Beestjes

Allemaal Beestjes

  • Bea Bij.mp3
  • Lucas Luis.mp3
  • treesje lieveheersbeestje.mp3
  • Victor Vlinder.mp3

Omschrijving

Allemaal verhaaltjes over allemaal beestjes. Verteld door Job Schuring en Eva Poppink

Ken je Treesje Lieveheersbeestje, Lucas Luis, Bea Bij en Victor Vlinder? Ze wonen alle vier in de Tierelantuin. Samen met nog meer kruip-, kriebel-, spring- en vliegbeestjes. Ze hebben het er erg naar hun zin maar natuurlijk gaat er ook wel eens iets mis. Waar het kan, helpen ze elkaar en al hun avonturen lopen gelukkig weer goed af. Nu kun je ook luisteren naar hun avonturen, op dit eerste cd-luisterboek. Je kunt ze horen praten, lachen, vliegen en fladderen. De Tierelantuin komt tot leven!

De verhalen worden voorgelezen door Job Schuring van Kareltje en Sjonnie en Eva Poppink (de hoofdrolspeelster in beide nijntje-musicals en illustratrice van o.a. Kareltje en Sjonnie). Met muziek en speciale effecten!

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware