Pipo de Clown

Pipo de Clown

Omschrijving

De leukste verhalen en liedjes met de orginele stemmen van de tv serie.

"Sapperdeflapperdeflap" is een van de meest memorable uitspraken van de beroemdste televisieclown van Nederland...Pipo! Pipo en Mammaloe reisden recht door zon en regen, langs de wijde wereldwegen en maakten van hun leven een ratjetoe.

Liefst 22 jaar lang liep Nederlands populairste kinderserie aller tijden. De verhalen werden geschreven door Wim Meuldijk. In de televisieserie speelde Cor Witschge de rol van Pipo. Andere personages waren Mammaloe, Klukkluk, Dikke Deur, zigeuner Felicio, Pipo's dochter Petra en het duo Snuf en Snuitje.

Generaties kinderen gingen na elke aflevering lekker slapen na Pipo's geruststellende afscheidswoorden "Dag vogels, dag bloemen, dag kinderen".

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Ik heb laatst de cd Maya zingt de wereld rond besteld en na de betaling was hij vrij snel binnen ! En wat een plezier hebben we ervan op het kinderdagverblijf hebben we het thema wereldontdekkers en deze cd past daar perfect bij je kan als juf je eigen kleine theatershow ervan maken en interactief meedoen met de liedjes !

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware