Zingen op de achterbank 3

Zingen op de achterbank 3

 • 4 x feest.mp3
 • alles kan.mp3
 • Goeiemorgen.mp3
 • In spin.mp3
 • Verdwalen.mp3

Omschrijving

Deel 3 in de serie 'Zingen op de achterbank' bevat weer vrolijke en sfeervolle liedjes van de kleurrijke theaterband Samba Salad. Met een aantal verrassende liedteksten uit de pen van hun vrienden, de kinderboekenschrijvers Theo Olthuis en Sjoerd Kuyper.

Een feestelijke bundel voor grote en kleine kinderen, met schitterende illustraties van Harmen van Straten en een swingende cd met muziek uit de hele wereld

Zeer geschikt voor kinderfeestjes (inclusief vier leuke karaokenummers!), voor in de auto, in de klas of op het strand!

Wat anderen hier van vinden... (10)

 • Matthijs van der Veer uit Groningen (6 November 2018)

  Erg tevreden. Goed assortiment en snelle levering!

 • Jacqueline Kapteijn uit Alkmaar (29 Augustus 2016)

  Supermooie cd!!! Snelle levering; we zijn zeer tevreden!

 • anoniem (1 Juni 2015)

  Zeer snelle levering.

 • Manja Mooy uit Amsterdam (5 Januari 2015)

  De zingen op de achterbank - cd's zijn echt heerlijk voor, inderdaad, in de auto. Zoonlief en ik genieten er van. Er zitten grandioze vindingen bij. Het bekende bloemkool lied, maar ook bijv. het lied 'in het Frans'. Genieten, bedankt Samba Salad!

 • Leonora Johan uit Ede (31 Oktober 2014)

  Prima verzorgd! De bestelling was keurig op tijd en tot mijn blije verrassing zat er een bonus cd bij! Hartelijk dank daarvoor!

 • Petra uit Almere (8 Augustus 2014)

  Ten eerste: snelle levering, helemaal geweldig! Vrijdag besteld, zaterdag op deurmat. Brievenpost, dus een uitkomst. Het was een cadeau voor mijn neefje die 7 jaar werd en dol is op muziek. Een waanzinnige schot in de roos! Het boekje erbij maakt het nóg leuker. En wat bleek: het tweede liedje was net door zijn kleinere broertje op school gezongen in zijn musical. Wat een topper! Ik ga zeker vaker muziek cd's bestellen voor mijn andere petekindjes!

 • s graeff uit Hoofddorp (9 Juli 2014)

  Heerlijke muziek met pakkende teksten voor de kinderen. Super snelle service met leuke bonus cd!! Te gek!!

 • Tonny Broeders uit Gorinchem (6 Juli 2014)

  Mijn kleinkinderen hebben zoveel plezier van de cd zingen op de achterbank, die kan ik iedereen aanbevelen. Vandaar dat ik nu een andere cd heb besteld; deel 3. Ook geweldig leuk!! De vakantie cd van vof is ook een echte meezinger.

 • Siebe Boersma uit Akkrum (5 Februari 2014)

  Dikke vette prima!!!

 • WG uit H (24 December 2013)

  Genieten hier al lang van met onze eigen kids, nu als cadeau voor vrienden gekocht. Best zeldzaam muziek waar ouders net zo van kunnen genieten als de kleintjes.

Meer van Herman Link en Rita Iny in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware