Het kado van Cowboy Billie Boem

Het kado van Cowboy Billie Boem

Omschrijving

In dit vrolijke liedjes programma beleven Cowboy Billie en de Indiaan de nodige avonturen. Zo ontmoeten ze de boeven, moeten ze door het griezelige Zwarte Bos en gaan ze naar de Bibelbontse Berg. Dit alles om Jacco terug te vinden. De papegaai die Cowboy Billie voor zijn verjaardag heeft gekregen en die door een blunder van de indiaan per ongeluk is weggevlogen. Gelukkig hoeven ze niet alles alleen te doen, maar worden ze geholpen door de kleine indiaantjes uit Billie Boem dorp. Zal alles goed aflopen en zullen ze Jacco weer terug weten te vinden? Kijk en geniet van ruim een uur van de doldwase belevenissen van het dappere duo.

Meer van Cowboy Billie Boem in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware