Ik ben een Prinses (ik weet het zeker)

Ik ben een Prinses (ik weet het zeker)

  • 1. De kamer van Sofie.mp3
  • 2. Ik ben een Prinses.mp3
  • 3. Ik heb een idee.mp3
  • 4. Bloemenprinses.mp3
  • 5. Sofie vindt het heerlijk.mp3

Omschrijving

Ik ben een Prinses (ik weet het zeker)

incl. cd met prachtige prinsessenliedjes van Ageeth de Haan

Sofie staat voor de spiegel. Ze is zo mooi, net een prinses. Sofi e voelt dat zij ook echt een prinses is. Maar wat voor een prinses is ze dan? Ze stapt langs twee hofdames het kasteel binnen en ontmoet zes prinsessen. Is ze ook een bloemenprinses of lijkt ze meer op een ponyprinses? Trekt de zee meer dan de zon of is ze een typische wolkenprinses? Wat verwarrend allemaal!

De ontdekkingsreis van Sofie is bedacht door Marlies Visser en Ageeth de Haan. Marlies hele eigen collagestijl valt uitgebreid te bewonderen in dit grote kijkboek. Op de cd wordt de tekst afgewisseld met acht heerlijke liedjes: ‘Ik ben een prinses... ja, maar welke dan?’, ‘Bloemenlied’, ‘Zeelied’, ‘Zonnelied’, ‘Ponylied’, ‘Wolkenlied’, ‘Maanlied’ en ‘Ik ben mezelf...’ Marlies Visser publiceerde al vier succesvolle boeken in de Prinsessen-serie. Haar tekeningen zijn kleine kunstwerkjes op zich.

‘De betoverende prenten laten de reis van de Zeeprinses op magistrale wijze zien. En het verhaal is zo lief en puur, dat je het liefst deze mooie prinses een handje zou willen helpen in haar zoektocht. Laat je door de schitterende collage-illustraties van Marlies Visser betoveren enmeevoeren naar het land van de Prinsessen.’ recensie kidzlifestyle.nl

Ageeth de Haan weet als geen andere zangeres wat kinderen beweegt en wat ze willen horen; eigentijdse maar zeer gevarieerde muziek, eenvoudige lyrics en een catchy refrein. Meezingen is gegarandeerd. Ze maakt de liedjes samen met gitarist/componist Wessel Coppes. Ze maakte diverse kindertheatervoorstellingen (Vlinder en Maan) waarmee ze door het land toert.

• Het boek heeft het formaat van een langspeelplaat (vinyl), met een cd in het midden.
• Een extra luxe uitgave waarbij de collages van Marlies extra goed uit de verf komen.

Meer van Ageeth de Haan in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Flamenkita

Goeie snelle service! Bedankt!

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware