Christmas Fantasy

Christmas Fantasy

  • Feliz Navidad.mp3
  • God rest you Merry.mp3
  • santa clause.mp3
  • What Child.mp3

Omschrijving

Christmas Fantasy

Op deze cd die 25 tracks (!) bevat, speelt fluitist Ronald Snijders een groot aantal internationaal bekende kerstliedjes waaronder White Christmas van Ive Berlin, Sleigh ride van Leroy Anderson, The Christmas song van Mel Torm en Feliz Navidad van Jose Feliciano.

Deze songs zijn sfeervol uitgevoerd op verschillende fluiten (altfluit, basfluit, piccolo en dwarsfluit) gespeeld door Ronald Snijders met instrumentale begeleiding (gitaren, keyboards, bas, drums en percussie).

Heerlijk cool, soms jazzy met af en toe een vleugje latin of andere wereldmuziek. Daarnaast zijn er ook gezongen kerst- en nieuwjaarsliedjes met begeleiding, waaronder het swingende We wish you a merry Christmas en Jingle bells.

En natuurlijk staan er op de cd ook enkele bekende Surinaamse kerstliedjes gezongen in het Surinaams. De leadzang is uitgevoerd door de Surinaamse soul, RnB en gospel zangeres Niza (Niza Udenhout).

Meer van Ronald Snijders in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Zingen Zonder Zijwieltjes

Heerlijk CD voor kinderen en (niet onbelangrijk) hun meeluisterende ouders ;-).

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware