Acoustic Africa

Acoustic Africa

  • 1. Sore.mp3
  • 2. Mindjer Doce Mel.mp3
  • 3. misahotaka Ny Akama.mp3
  • 4.sedjedo.mp3
  • 5. basimanyana.mp3

Omschrijving

Acoustic Africa

Elke zo vaak, een album komt langs die ons eraan herinnert waarom we zo zijn bewogen door liedje: de melodie, het ritme, en de boodschap.  Putumayo heeft een verscheidenheid aan wereldmuziek-cd's, maar Afrikaanse muziek is de consistente hart en ziel van haar aanbod. 

Putumayo World Music is verheugd te kunnen beheersen huidige Acoustic Africa, een boeiende collectie toont u een aantal de grootste van Afrika singer-songwriters in de prachtig uitgeklede displays van akoestische.  Deze kunstenaars dragen bij aan het speerpunt van een akoestische revolutie in schril contrast met de studio-based, gesynthetiseerd dance muziek die werd de norm voor de Afrikaanse pop-sterren van de jaren 1980 en 90's. Op akoestische Afrika, ontdek je zachte volksliederen uit Senegal, een protest lied uit Zuid-Afrika, blues-getinte ballads uit Mali en nog veel meer.

Een van de meest opwindende artiesten van Afrika, Habib Koite speelt muziek die de diverse muzikale tradities van zijn Malinese thuisland weerspiegelt terwijl de resterende verbonden is met zijn kosmopolitische leven ervaringen. Begeleid door zijn band Bamada, Koite heeft een aantal succesvolle en alom geprezen albums, waaronder Ma ya en Baro op Putumayo.

In de afgelopen 10 jaar hebben Habib en zijn band trad meer dan 600 concerten voor bewonderende publiek in verafgelegen locaties, zoals Japan, Australië, Brazilië en Kazachstan. Met hun innemende podiumpresentatie en deskundige muzikaliteit, hebben Habib Koite en Bamada verdiende een plek in het hoogste echelon van Afrikaanse kunstenaars.

Een deel van Putumayo's opbrengst van de verkoop van deze CD zal worden gedoneerd aan Mercy Corps ter ondersteuning van hun inspanningen om de slachtoffers te helpen aids en de slachtoffers van de burgeroorlog in Darfur, en aan Oxfam-Amerika en Oxfam Novib's "Make Trade Fair campagne voor verbeteren van voorwaarden voor de handel Afrikaanse landen.

Tracks
1. Sore Diogal (Senegal)
2. Mindjer Doce Mel Eneida Marta (Guinea-Bissau)
3. Misahotaka Ny Akama Rajery (Madagascar)
4. Sedjedo Angélique Kidjo (Benin)
5. Basimanyana Vusi Mahlasela (South Africa)
6. Bana Faya Tess & Lokua Kanza (Congo)
7. Mauritania Laye Sow (Senegal)
8. Tadicão Gabriela Mendes (Cape Verde)
9. Baro Habib Koité (Mali)
10. Palea Dobet Gnahoré (Ivory Coast)
11. Antonia Manecas Costa (Guinea-Bissau)
12. Fanta Bourama Djélimady Tounkara (Mali)

Meer van Putumayo in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware