Latin Jazz

Latin Jazz

  • chachacha.mp3
  • Congo Mulence.mp3
  • El Sabroson.mp3
  • La Clave.mp3
  • Rumdrum.mp3

Omschrijving

Latin Jazz

Putumayo World Music zet zijn exploratie in de klanken van de Latin diaspora door het vrijgeven van de eerste jazz-gerichte collectie. Een van de meest bekende jazz genres, heeft Latin jazz bereikt wereldwijde populariteit sinds big bands in de jaren 1940 en '50 begonnen waarin Afro-Cubaanse klanken in hun regelingen. Deze mix van Afro-Cubaanse ritmes en jazz stijlen komt samen op Latin Jazz, een levendige verzameling van liedjes door de meesters van het genre. Latin Jazz functies legenden Tito Puente, Ray Barretto, Eddie Palmieri en anderen.
Luisteren
Fonetisch lezen

Meer van Putumayo in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware