Jazz4kids op Reis

Jazz4kids op Reis

  • Laat me maar alleen blues.mp3
  • ruzie.mp3
  • Stille Wereld.mp3
  • Swing.mp3
  • Verliefd.mp3

Omschrijving

Jazz4kids op Reis

Swingen met Jazz4kids!

Op de cd OP REIS van Jazz4kids staan 13 vrolijke jazzliedjes voor kinderen!


Kinderen kunnen met deze cd eindeloos meezingen, swingen en dansen. De liedjes zijn verzameld uit twee concertprogramma’s van Jazz4kids en bedoeld om kinderen op een toegankelijke en vrolijke wijze te laten kennismaken met jazzmuziek.

Al snel kan niemand meer blijven zitten met deze boogiewoogie, blues, funk, swing en zelfs rap!

Luister naar OP REIS van Jazz4kids en ontdek de instrumenten. Zing mee met Blauw van de kou en de Zebra, swing en dans met Swing en Rektime en klap of speel mee met Voorbij!

Veel jazzplezier!!
 

 

Meer van Jazz4kids in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware