Que Guay Spaans lesmethode - deel 2

Que Guay Spaans lesmethode - deel 2

  • Te quiero.mp3

Omschrijving

Que Guay Spaans lesmethode - deel 2

¡Qué guay! is een leergang die bestaat uit twee delen. Hoofdfiguur in deze kleurrijke methode is Zorro. Hij en zijn vrienden nemen je mee naar de Spaanse wereld. Stap voor stap raak je bekend met de Spaanse taal en cultuur.

Deel 1 is speciaal voor kinderen in de leeftijd van 9 tot 12 jaar die graag Spaans willen leren (groep 6, 7 en 8 van de basisschool).
 

Deel 2 is het vervolg op deel 1 en geschikt voor kinderen/jongeren in de leeftijd van 10 tot 14 jaar. (groep 7/8 basisschool en klas 1/2 van de middelbare school).


De methode blijkt ook zeer gechikt om volwassenen in korte tijd Spaans te leren. Wij krijgen goede berichten over het gebruik bij snelcursussen.

De praktijk wijst uit dat lesmateriaal Spaans voor de basisschool niet ruim voorhanden is. Daarom geven Meijer en Schuurman eigen lesmateriaal uit. Voor kinderen behoort dit toch anders te zijn dan voor volwassenen. De twee docenten hebben ruime ervaring opgedaan met het lesgeven aan basisschoolleerlingen. De doelgroep voor hun nieuwe lesmethode is voor deel 1 groep 6, 7, en 8 van de basisschool. Voor deel twee is dat groep 7 en 8 van de basisschool, maar ook klas 1 en 2 van de middelbare school.

Het is een methode waarin tekst, oefeningen en spelletjes elkaar afwisselen. De doelgerichte aanpak, van rollenspel tot woordzoeker, sluit aan op de belevingswereld van kinderen. Hierdoor verwerven zij actief en spelenderwijs de Spaanse taal. De leergang bestaat uit twee delen. Deel 1 bevat 18 hoofdstukken, opgedeeld in 3 blokken. Alles is speciaal ontwikkeld en past in een normaal lesjaar.

Met de cd is de Que Guay! lesmethode compleet. Luister en oefen mee. Met als bonus een mooi rumba lied met karaoketrack om mee te zingen: Te quiero uit de nieuwste cd Flamenkita van het muziekgroep Samba Salad!

Deel twee bestaat ook uit 18 hoofdstukken en borduurt voort op deel 1. De delen kunnen los van elkaar gebruikt worden. Bij beide delen hoort een cd en een werkboek.

Meer van Mertina Meijer en Nelleke Schuurman in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware