Kindergarden III: Wintergarden

Kindergarden III: Wintergarden

Omschrijving

Heerlijke cd met bekende en nieuwe kinderliedjes in een nieuw jasje, gezongen door leden van de Hermes House Band. Geschikt voor kinderen tot 5 jaar.

1 De Knuffels
2 Happy Birthday
3 Druk maar op het knopje
4 De wielen van de bus
5 Ijs!! (Valse Pizzicato)
6 Er is een kindeke
7 Ella Bella
8 Woordjes als water (Aqua de Marcos)
9 Joepie Joepie (Moritat)
10 Joepie Joepie is gekomen
11 In het bos
12 Zigeunermeisje
13 Daar bij de waterkant
14 Oh als de Sint (Oh when the saints go marching in)
15 Wandelen ion Winterwonderland
16 Aan de trapeze (Circusliedje)

Wat anderen hier van vinden... (1)

  • Birgit (6 Juli 2014)

    Prettige kindermuziek om naar te luisteren, ook voor volwassenen en leuke bewerking van Amerikaanse kinder- en kerstliedjes. Ik heb In de Wolken en Wintergarden naar mijn nichtje in de VS gestuurd zodat zij haar Nederlands beetje kan bijhouden en bovendien is het een stimulans voor haar Amerikaanse vader om zijn Nederlands op te krikken en leuk voor mijn Nederlandse broer om weer eens muziek uit eigen land te horen. Onze eigen dochter Laura en ikzelf luisteren graag naar de liedjes. Verzending via kindermuziek.com ging prima

Meer van Kindergarden in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware