Putumayo presents: Kids World Party

Putumayo presents: Kids World Party

 • 01. Preparons-nous pour Faire la Fete.mp3
 • 02. Solanna- Oompa Loompa.mp3
 • 03. Famara - Mambo Saana.mp3
 • 04. PALO - Quimbombo.mp3
 • 05. Asheba - Recess Time.mp3
 • 06. Sharon Katz & the peace train - Sanalwami.mp3

Omschrijving

Putumayo Kids presenteert Kids World Party, een medley van leuke melodieën van Trinidad tot Zuid Afrika. Ter ere van Amnesty's 50ste verjaardag en voor hun inzet voor de mensenrechten doneert Putumayo 50 cent (USD) per verkochte 'Kids World Party' CD aan Amnesty International.


Pakita - Préparons-nous pour Faire la Fête
Solanna - Oompa Loompa
Famara - Mambo Saana
PALO! - Quimbombó
Asheba - Recess Time
Sharon Katz and the Peace Train - Sanalwaml
Tom Freund and Friends - Freezedance
Lucky Ali - Kitni Haseen Zindagi
Will Stroet - Le Boogie à Vélo
Monedita de Oro - Nadie
Balentes - Cixiri
Eric Bibb - Higher and Higher

Wat anderen hier van vinden... (2)

 • Marte Vermeulen uit Nieuwegein (11 Augustus 2016)

  Via via kreeg ik de tip van de cd Bijt-ie-in-je bil; een geslaagd cadeau voor mijn neefje Boaz die net 1 jaar is geworden. Nu kan mijn zusje samen met hem zingen!

 • Nella Noordhoek uit Kapelle (1 Juli 2016)

  Als voormalig leerkracht wou ik de liedjesbox van Dirk Scheele waarvan de kinderen op school zo genoten, ook aan mijn kleinkinderen geven. Ook de cd Kids World Party krijgen ze erbij. Ik ben benieuwd wat ze er van vinden! Als verrassing nog een gratis actie cd. Leuk! Fijn dat jullie wereldmuziek ook voor kinderen zo toegankelijk maken.

Meer van Putumayo in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware