Putumayo presents: World Christmas Party

Putumayo presents: World Christmas Party

Omschrijving

World Christmas Party is een feestelijke verzameling van bekende kerstliedjes, maar dan een anders. Heel anders. Deze cd is erg geschikt als je het zat bent ieder jaar dezelfde kerstliedjes te horen. Een swingende en vrolijke kerst cd met muziek vanuit alle windstreken.

Luister hoe artiesten van Jamaica tot de Kaap Verdische Eilanden de kerstsfeer met zich mee brengen met hun kijk op de kerstklassiekers. Salsa, bossanova, jazz, reggae en noem maar op.

Wat anderen hier van vinden... (2)

  • Božidar Klepić uit Zagreb (9 December 2016)

    Alles fijn, alles o.k.

  • Vanessa uit Rotterdam (18 December 2013)

    Heerlijke muziek, gezellig terwijl we aan het kerstdecoreren zijn. Vooral Dirk Scheele was favoriet bij onze 3 en 5 jarige. VOF meer bij m'n zoon van 7 en mijn meisje van 1 danst op alles gezellig mee ;-) Snel in huis ook: binnen 1 dag!

Meer van Putumayo in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware