Bijt-ie in je Bil

Bijt-ie in je Bil

 • 01. Olifantje in het bos (Ageeth de Haan).mp3
 • 02. In de Maneschijn (Ageeth de Haan).mp3
 • 03.Visje visje in het water (Ageeth de Haan).mp3
 • 04.Met de vingertjes (Ageeth de Haan).mp3
 • 05.Poesje Mauw (Ageeth de Haan).mp3
 • 06.De krokodil (Ageeth de Haan).mp3

Omschrijving

Bijt-ie in je Bil!

De 25 meest gezongen Crecheliedjes

Pas 38 en dan al ervaren dat je van een oudere generatie bent en niet meer mee kunt zingen met je kleintje? Je brengt je kind naar de crèche en belandt in een bekend verjaardagsritueel, maar wat zingen ze nu eigenlijk voor het feestvarken? Olifantje in het bos, laat je mamma toch niet los… Die eerste regel lukt nog net, maar hoe gaat het verder? Dat alles overkwam de samenstelster van deze bundel en zij zal niet de enige zijn.

Petra Koeleman besloot er wat aan te doen en benaderde vijftig kinderdagverblijven met de vraag welke liedjes bij hen het meest worden gezongen. Alle leidsters werkten enthousiast mee, en uit die vijftig reacties is deze bundel van 25 liedjes geboren.

Alle 25 liedjes worden op de cd prachtig (voor)gezongen door Ageeth de Haan, bekend van haar liedjes en optredens voor kinderen door heel Nederland!

bijt-ie in je bil! – De 25 meest gezongen crècheliedjes
Petra Koeleman en Ageeth de Haan

14 x 14 cm, 64 blz. / Leeftijd vanaf 18 maanden

Bruikbaar boekje voor opvoeders en ouders van peuters en kleuters vanaf ca. 2 t/m 4 jaar.

(NBD|Biblion recensie, Virgi Smits-Beuken)

Wat anderen hier van vinden... (2)

 • Margreet Swart uit Edam (10 Oktober 2016)

  Op een laat moment besteld maar keurig op tijd geleverd met een gratis CD erbij! Hartelijk dank voor de service. De CD-s zijn kadootjes dus weet niet of ze in de smaak zijn gevallen.

 • Marte Vermeulen uit Nieuwegein (11 Augustus 2016)

  Via via kreeg ik de tip van de cd Bijt-ie-in-je bil; een geslaagd cadeau voor mijn neefje Boaz die net 1 jaar is geworden. Nu kan mijn zusje samen met hem zingen!

Meer van Ageeth de Haan in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware