World Yoga

World Yoga

  • 01. Om Asatoma (World Yoga -Putumayo).mp3
  • 02. Ong Namo (World Yoga - Putumayo).mp3
  • 03. Floating Sweetness (World Yoga - Putumayo).mp3
  • 06. Moon Magic (World Yoga - Putumayo).mp3
  • 07. Saya (World Yoga - Putumayo).mp3

Omschrijving

Vind wereldwijde ontspanning met Putumayo's World Yoga.  Over de hele wereld, mensen van alle leeftijden en achtergronden beoefenen yoga en er zijn een heleboel muzikanten componeren daar speciaal muziek voor.  Deze wereldwijde interesse in de oer oude oefeningen uit India. 

Deze cd bevat muziek van Whales tot Tibet en van Armenie tot Uganda. Deze collectie leidt luisteraars naar diepe ontspanning en een connectie met leven.  Met een balans van traditionele yoga van mantra stukken met Indiaase elementen en een onverwachtte akoestisch nummers uit Afrika en verder.

 

Meer van Putumayo in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware