De Liedjes Almanak - herfst & winter

De Liedjes Almanak - herfst & winter

  • Appels.mp3
  • Herfst, Herfst, Wat Heb Je Te Koop?.mp3
  • Oliebol op hol.mp3
  • Sneeuwvlokjes.mp3
  • Van De Hoge, Hoge Bomen.mp3

Omschrijving

De Liedjes Almanak - herfst & winter

De liedjesalmanak herfst & winter is een feestelijke bundel oude en nieuwe herfst- en winterliedjes, geïllustreerd door Annette Fienieg. Naast gouwe ouwe liedjes als ‘Herfst, herfst, wat heb je te koop?’, ‘Sinte, sinte Maarten’ en ‘Alles in de wind’, schreef Koos Meinderts in dezelfde traditie een aantal fonkelnieuwe liedjes, over Prinsjesdag met alleen maar prinsesjes, over een oliebol op hol en over een hotseknotse dierencarnaval.

Alle liedjes zijn door Thijs Borsten op muziek gezet en worden gezongen door Peer de Graaf en singer-songwriter Leine. Eerder maakten Koos Meinderts en Annette Fienieg met Thijs Borsten Verdriet is drie sokken (2008) en Het regent zonlicht (2010). Met ‘Maite Maria’ wonnen Meinderts en Borsten de Willem Wilminkprijs 2012 voor het beste kinderlied.

´┐╝Schrijversjubileum Koos Meinderts
Dit jaar viert Koos Meinderts zijn dertigjarig ´┐╝schrijverschap. Het werk van Meinderts kenmerkt zich door beschouwende, innemende personages met originele gedachten, virtuoos taalgebruik en de mooie illustraties van Annette Fienieg. Inmiddels heeft Meinderts ruim vijftig titels op zijn naam staan, waarvan een aanzienlijk aantal is vertaald, met name in het Duits.

Meer van Koos Meinderts in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Zingen Zonder Zijwieltjes

Heerlijk CD voor kinderen en (niet onbelangrijk) hun meeluisterende ouders ;-).

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware