Maya Zingt de Wereld Rond

Maya Zingt de Wereld Rond

 • 01. Als Je Op Reis Gaat.mp3
 • 02. Zon kom op.mp3
 • 03. Vogelvlucht.mp3
 • 04. Olifantensjans.mp3
 • 05. Poezenpootjes.mp3
 • 06. Apendans.mp3

Omschrijving

Maya Zingt de Wereld Rond  

Een swingende compilatie cd met veel liedjes uit het programma In het Wild maar ook een aantal nog niet eerder uitgebracht jeweeltjes! Voor peuters en kleuters dwars door de rimboe en over de savanne waar de wilde dieren wonen. Betoverende wereldse muziek, aanstekelijke liedjes waarop iedereen kan meezingen en bewegen.

Geïnspireerd op Afrikaanse, Afro-Braziliaanse en Caraïbische muziekstijlen, gespeeld op een breed palet aan exotische muziekinstrumenten. Uitgevoerd door de makers, acteurs en muzikanten van Samba Salad. 

In 2018 bestaat Samba Salad 40 jaar. met als eerste hoogte- punt de release van deze cd. 

Tekst & muziek door Herman Link behalve *2 tekst door Hans & Monique Hagen & #3, 4, 11 tekst door Theo Olthuis

Maya Link, Joske Koning & Rita Iny: zang / Herman Link: zang, akoestische gitaar, e-gitaar, flamencogitaar, sheckere, cavaquinho, surdo, tambourim, ganza, ago-go & doundoun / Ton Nieuwenhuizen: basgitaar & e-gitaar/ Olaf Keus: drums, conga’s, doun-douns, kalimba, balafoon, pandeiro, timba, talking drum, body- & trashpercussie / Tim Aarnoutse: contrabas, klarinet & akoestische gitaar  / André van der Hoff: tenor- & altsaxofoons

 

Wat anderen hier van vinden... (10)

 • Karen nijdam uit schoorl (4 Februari 2019)

  Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

 • Nancy Van iersel uit Zoetermeer (23 April 2018)

  Ik heb laatst de cd Maya zingt de wereld rond besteld en na de betaling was hij vrij snel binnen ! En wat een plezier hebben we ervan op het kinderdagverblijf hebben we het thema wereldontdekkers en deze cd past daar perfect bij je kan als juf je eigen kleine theatershow ervan maken en interactief meedoen met de liedjes !

 • Marit Kaper uit Amsterdam (16 September 2015)

  Zeer klantvriendelijke webwinkel met snelle en zorgvuldige bezorging

 • J.B. (23 Maart 2015)

  Wat een superleuke cd! En gelukkig ook voor volwassenen leuk om te luisteren. Dank voor het snelle opsturen, de cd was ruim op tijd binnen voor de verjaardag.

 • Cindy Rokromo uit Rotterdam (29 September 2014)

  Muziek van Samba Salad is zowel voor jong als oud een genot om naar te luisteren! Samen met mijn dochtertje Naomi genieten we van de verschillende CD's, zoals zingen op de achterbank- en zijwieltjes en In 't wild! De voorstelling hebben al 2x gezien en Naomi is fan van Maya!

 • Gerry de Rooij uit Soest (3 Juni 2014)

  Mooie cd. Gebruik hem voor dans en beweging met kinderen. We hebben er een hoop plezier mee! Dank voor de geweldige service. Had hem snel nodig voor een bijeenkomst. Na telefonisch contact werd de cd meteen toegestuurd!

 • Maarten uit Delft (2 Juni 2014)

  Een eerdere cd van Samba Salad was al favoriet bij onze kinderen (3,5 jaar oud), maar deze aanstekelijke cd heeft moeiteloos de nummer 1 positie overgenomen: heerlijk swingende liedjes!

 • Janneke Groos uit Amstelveen (12 Mei 2014)

  Een geweldig leuke CD die we met plezier in de auto en thuis draaien. Een van de weinige kindermuziek die wij als ouders ook graag draaien. Soms zetten we de muziek niet eens af als de kinderen op de achterbank in slaap zijn gevallen. De muziek is vrolijk en passend en de teksten spreken tot de verbeelding. Je kunt zelfs met je kinderen plezier hebben door alles van de CD te gaan uitbeelden (een olifant die boos is of een aap die springt).

 • E Van Hoof uit Hall (29 April 2014)

  Mirna van 5 jaar vindt het volgende: Leuk, omdat we de voorstelling hebben gekeken. En ik houd van Maya. Leuk als de muziek heel hard staat. Ik vind het leuk om de leeuw te horen en erop te dansen....en de apen en de olifant. Moeder van Mirna: sinds we de cd 'wild' hebben, wordt deze grijs gedraaid. De andere cd hebben we nog niet beluisterd! We dansen met het hele gezin op de liedjes van 'wild'. Geweldige vrolijke muziek. Dank!

 • Fien Snoek uit Haarlem (26 April 2014)

  Wat een heel leuke CD. Ik heb deze groep eerder zien optreden in de stad schouwburg te Ijmuiden. En twee wekene terug waaren ze ook bij mij op de opvang Pipoka in Haarlem. Hopelijk kan ik deze opvoering nog eens bekijken voordat hij ophoudt, maar ze zijn niet meer bij mij in de buurt. September of oktober komen ze in Amsteveen met een nieuwe show. Daar gaan we dan met z'n allen heen. De CD is echt heel leuk. Ik zing elke dag de hele dag door : 'de o- de o de Olifant.......' :-) Geweldig!! Liefs Fien

Meer van Samba Salad in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware