Hiep Hoera!

Hiep Hoera!

  • Bang.mp3
  • Flapuit.mp3
  • Mooiste van de klas.mp3
  • Zo graag naar school.mp3
  • Zomervakantie.mp3

Omschrijving

Hiep Hoera!

Na het succes van Alle Dagen Feest (2010) kon een nieuw boek met cd natuurlijk niet uitblijven. In Hiep Hoera staan weer veel nieuwe liedjes van de Kinderband. Ook deze liedjes worden veel leuker als je ze keihard meezing met de cd die bij het boekje zit ingesloten!

Leuk tekeningen en vraagspelletjes bij de liedjes zorgen ervoor dat de kinderen van begin tot eind geboeid blijven luisteren en lezen.

De liedjes zijn geschikt voor alle leeftijden en ook de ouders zullen moeilijk stil kunnen blijven zitten. Van de zomervakantie naar een superheld, van het mooiste meisje in de klas naar een apuiten van het mooiste dans met mij naar een doe-mij-na liedje. Hiep Hoera voor de Kinderband!

 

Meer van Kinderband in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Zingen Zonder Zijwieltjes

Heerlijk CD voor kinderen en (niet onbelangrijk) hun meeluisterende ouders ;-).

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware