Waarom? Daarom!

Waarom? Daarom!

  • Alle Eendjes zijn van kwak - MR Luca.mp3
  • Blauw- MR Luca.mp3
  • Naar Zee- MR Luca.mp3
  • Stotter- MR Luca.mp3
  • Verjaardagstaart- MR Luca.mp3
  • Waarom? Daarom - Mr Luca

Omschrijving

Waarom? Daarom!

Ze bestaan: swingende kinderliedjes die ook voor volwassenen leuk blijven om te luisteren. Waarom? Daarom! is een tijdloze jazzplaat van MrLuca die leuk is voor kinderen - én de ouders!

Ziehier elf verrassende jazzliedjes met gekke teksten van de jonge vaders van MrLuca in hun kenmerkende, frisse stijl. Vraag jij je ook wel eens af wie er al jaren onder je bed wonen? En waarom eet er eigenlijk niemand dropjes op zijn brood?

Zing en swing maar lekker mee. Prikkel al jullie zintuigen met dit feestelijke kinderboek vol fantasierijke tekeningen, gemaakt door Wouter Tulp.
Veel plezier samen met de belevenissen van de kleine Luca in dit jazzavontuur!

‘Mr. Luca’ is niet alleen de naam van de band, maar ook de naam van een pop: een jongetje van vijf jaar dat herkenbare dagelijkse dingen beleeft. Als hij naar bed moet of in bad, als hij jarig is of verliefd op de juf, bij elk thema horen we een leuke jazzmelodie.

De makkelijk aan te leren liedjes op CD gezet  doen het heel goed als achtergrondmuziek tijdens Kaplawerkzaamheden, Barbieverkledingen of in de CD-speler in de auto op weg naar je vakantiebestemming. 

"Prachtig prentenboek met fantastische tekeningen en jazzy kinderliedjes. Een aanrader voor kinderen, ouders,opa's en oma's." *****
> "Eindelijk weer eens een kinderCD met muziek die ook voor ouders leuk is om naar te luisteren! Aanrader!" *****
> "Topmuzikanten die met veel humor jazzy kinderliedjes maken. Gave teksten. Schitterende illustraties in het (songteksten-)boek dat erbij hoort. In tegenstelling tot normale kinderliedjes zijn deze ook heel prettig voor volwassenen om naar te luisteren." *****

Wat anderen hier van vinden... (1)

  • M. uit Middelburg (24 Oktober 2016)

    Dit is echt kindermuziek waar klein en groot van kunnen genieten. Deze cd gaat grijs gedraaid worden. Naast de liedjes met ingezongen tekst zijnalle liedjes ook alleen muzikaal op de cd te vinden. Bijbehorende boek is lekker illustratief en past perfect bij de tekst. Service van kindermuziek.com was top! 'S ochtends besteld en dezelfde dag op de post, dus volgende dag in huis. Zat nog een ander gratis cdtje bij ook. Aanrader dus.

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware