Oliebollenparty

Oliebollenparty

  • 01.Jingle Bells (Cowboy Billie Boem- Oliebollenparty).mp3
  • 02.Winter Wonderland (Cowboy Billie Boem- Oliebollenparty).mp3
  • 03.Oliebollenparty (Cowboy Billie Boom).mp3
  • 04.Kling Klokje Kling (Cowboy Billie Boem- Oliebollenparty).mp3

Omschrijving

Oliebollenparty is een vrolijke kerst cd vol country muziek voor kinderen. Cowboy Billie Boem staat bekend om hun folk muziek en zetten op iedere cd een ander thema neer. Een kerst cd ontbrak nog in hun collectie. Het bekende geluid van de gitaar, bas en banjo zijn terug te horen in hun nummers.  Een orginele cd met bekende kerstliedjes als Jingle Bells, Rudolph, Stille Nacht, maar ook splinternieuwe nummers zoals oliebollenparty, Wat een Sneeuw en Bijna Vakantie. Allemaal in een cowboy jasje gestoken!

Veel plezier met het beluisteren van de fragmenten!

Meer van Cowboy Billie Boem in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware