De Liedjes Almanak - Lente & Zomer

De Liedjes Almanak - Lente & Zomer

  • De Zomer is Voorbij (De Liedjes Almanak Lente-Zomer).mp3
  • Fluitenkruid De Liedjes Almanak Lente-Zomer.mp3
  • Ik ga naar het strand De Liedjes Almanak Lente-Zomer.mp3
  • Ik heb een mooie bloemenmand (De Liedjes almanak Lente-Zomer.mp3
  • Ik weet dat de Lente Komt (De Liedjes Almanak Lente-Zomer).mp3

Omschrijving

De Liedjes Almanak - Lente & Zomer

Liedjesalmanak Lente & Zomer.
Prentenboek met oude en nieuwe kinderliedjes. 

De liedjesalmanak lente & zomer is een vrolijke bundel oude en nieuwe lente- en zomerliedjes, geïllustreerd door Annette Fienieg. Naast bekende liedjes als ‘Ik weet dat de lente komt’, ‘Groen is gras’ en ‘Kom mee naar buiten allemaal’ schreef Koos Meinderts in dezelfde traditie een aantal fonkelnieuwe liedjes, over Pasen, Moeder- en Vaderdag en de Avondvierdaagse.

Alle liedjes zijn door Thijs Borsten op muziek gezet en worden gezongen door Peer de Graaf en singer-songwriter Leine.

Koos Meinderts schreef meer dan dertig kinderboeken en is de winnaar van de allereerste Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied. Eerder maakte hij met Annette Fienieg en Thijs Borsten Verdriet is drie sokken (2008), Het regent zonlicht (2010) en De liedjesalmanak herfst & winter (2013). Met ‘Maite Maria’ wonnen Meinderts en Borsten de Willem Wilminkprijs 2012 voor het beste kinderlied.

Knderliedjes:

Ik weet dat de lente komt, Ik heb een mooie bloemenmand, een April, Ik zag twee hazen, Koningsdag, Rokjesdag, Alle vogels, Schaapje schaapje heb je witte wol, Avondvierdaagse, Groen is Gras, De deuren van de bus, Roberto, Ijsverkoper, We gaan naar Marokko, Moriaantje.

van: Koos Meinderts, Annette Fienieg, Thijs Borsten, Leine, Peer de Graaf, Udo Dermand, Arturo Ramon, Sander Hop, Christiaan van Hemert, Leo Janssen, Louis Lanzing. www.thijsborsten.com

Meer van Thijs Borsten in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Ik heb laatst de cd Maya zingt de wereld rond besteld en na de betaling was hij vrij snel binnen ! En wat een plezier hebben we ervan op het kinderdagverblijf hebben we het thema wereldontdekkers en deze cd past daar perfect bij je kan als juf je eigen kleine theatershow ervan maken en interactief meedoen met de liedjes !

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware