Asian Playground

Asian Playground

  • Joget Lebaran (Asian Playground).mp3
  • Marsittogol (Asian Playground).mp3
  • Pul Sinoge (Asian Playground).mp3
  • Sol Nal (Asian Playground).mp3

Omschrijving

Asian Playground

Een magische, swingende en educatieve reis naar de rijke gebieden met grote biodiversiteit van Azië, met traditionele en moderne kinderliedjes!

Vieren de ongelofelijke verscheidenheid van de uitgestrekte continent van Azië! Featuring 11 kunstenaars uit negen landen, deze collectie van kinderen muziek mixen traditionele geluiden en instrumenten met moderne stijlen.

Van Koreaanse en Indische traditionele muziek aan Japanse reggae en Koreaanse pop werpt Aziatische Playround een licht op de internationale tendens naar de verassende fusie van verschillende internationale muziekstijlen.

Het biedt ook leuke, educatieve informatie over deze rijke culturen die hopelijk jonge geesten inspireren zal voor meer informatie over het fascinerende continent van Azië.

Asian Playground

A magical and educational journey to the rich diverse lands of Asia, featuring traditional and modern children's songs!

Celebrate the incredible diversity of the expansive continent of Asia! Featuring 11 artists from nine countries, this collection of children's music mixes traditional sounds and instruments with modern styles. From Korean and Indian traditional music to Japanese reggae and Korean pop, Asian Playround shines a light on the international trend toward the fusion of different international music styles. It also offers fun, educational information about these rich cultures that will hopefully inspire young minds to learn more about the fascinating continent of Asia.

Meer van Putumayo in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware