Australian Playground

Australian Playground

  • Kangaroo (Australian Playground).mp3
  • Mango Rain (Australian Playground).mp3
  • Marrtjina (cd Australian Playground ).mp3
  • Waltzing Matilda (Australian Playground).mp3
€ 14,95
Nu kopen In verlanglijstje

Omschrijving

Australian Playground

Een muzikale avontuur naar Australië met leuke liedjes over kangoeroes, didgeridoos en nog veel meer! Beschikt over een kind vriendelijk Australische recept.

Australische speeltuin is een verzameling van liedjes die luisteraars naar de magische landschappen van het land down under zal vervoeren. Australische speeltuin is met muziek van enkele van Australië's meest populair Kinder muzikanten, inheemse groepen en singer-songwriters, een voorbeeld van de verscheidenheid van Australië's volkeren, culturen, dieren en omgevingen.

1% van Putumayo de verkoop zal worden bijgedragen aan de Australische kinder Music Foundation ter ondersteuning van hun initiatieven om muziek programma's en instrumenten aan kansarme kinderen in scholen en jonge detentiecentra in Australië.

Australian Playground

A musical adventure to Australia with fun songs about kangaroos, didgeridoos and so much more! Features a kid-friendly Australian recipe.

Australian Playground is a collection of songs that will transport listeners to the magical landscapes of the land down under. Featuring music from some of Australia’s most compelling children’s musicians, Aboriginal groups and singer-songwriters, Australian Playground exemplifies the diversity of Australia’s peoples, cultures, animals and environments. 1% of Putumayo’s sales will be contributed to the Australian Children’s Music Foundation in support of their initiatives to provide music programs and instruments to disadvantaged children in schools and juvenile detention centers in Australia.

Meer van Putumayo in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware