Het Griezelkabinet- entreekaart(en) 21 oktober 14.30 uur

Het Griezelkabinet- entreekaart(en) 21 oktober 14.30 uur

Omschrijving

Kaarten zijn nog beschikbaar bij de zaal!

Het Griezelkabinet- entreekaart(en) 21 oktober aanvang 14.30 uur in de Adriaan Roland Holstschool (basisschool), Prins Hendriklaan 56-58. Bergen NH.

Bart Jan is niet bang, nergens van!

Niet zo handig, want bang zijn is soms best verstandig...

Bibberen en beven met Samba Salad's Griezelkabinet

Griezelen voor beginners: uit het griezelkabinet van Paul van Loon, Sjoerd Kuyper, Koos Meinderts, Jacques Vriens, Theo Olthuis, Hans Hagen en Herman Link. Muzikaal theaterspel vol spanning, slapstick, speciale effecten en magische illusies met een uitzonderlijke rol voor film. 

Spinnenpoten, heksenketels en vampierenbloed, de nieuwe muziektheater voorstelling ‚Griezelkabinet’ van het bonte gezelschap Samba Salad is niet voor mietjes. De durf-spieren worden getraind met gruwelijk geestige en spannende liedjes, filmfragmenten en verhalen voor iedereen vanaf 6 jaar.

ook op 18, 22 en 23 oktober aanvang 14.30 uur.

De voorstelling is geregisseerd door Dick Hauser (Orkater), de filmregie is in de handen van Sandra Kaas (VPRO) en het hele project is geproduceerd door Samba Salad. 

Wat anderen hier van vinden... (2)

  • Kim Van Beveren uit Egmond aan den hoef (26 Oktober 2015)

    Wat een ontzettend leuke voorstelling was dit! Veel humor, prachtig decor, mooie zang, veel muziek en natuurlijk lekker griezelen. Boven verwachting leuk! Een echte aanrader.

  • Liesbeth Volkers uit Alkmaar (26 Oktober 2015)

    Super leuk stuk, voor jong en oud. Alle spelers zijn erg muzikaal en acteren top! Echt heel erg de moeite waard!!

Meer van Samba Salad in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware